Högkvalitativa teak utemöbler

Vi har teak utemöbler av högsta kvalitet

Fynda teak utemöbler av hög kvalitet hos på på House & Garden and more. Vår möbelbutik är benägen i Varberg, och vi vänder oss därför till dig som befinner dig i eller i närheten av Göteborg, eller dig som planerar att besöka staden. Hos oss på House & Garden and more får du fina och hållbara möbler till ditt hem och din trädgård till ett bra pris med bra service.

Handla teak utemöbler

Teak utemöbler

Trädgårdsmöbler i teak

Vi väljer noggrant ut våra möbler, och är ett perfekt företag att vända sig till när man behöver nya utemöbler. Vi säljer både bord, matgrupper och däcksstolar av olika slag, och vårt fokus är på att göra hållbara möbler som våra kunder ska kunna njuta av i många år framöver.

Att möblera på sin uteplats, balkong eller altan är lika viktigt som att möblera inomhus, för att få en hemtrevlig och härlig utemiljö. Med en matgrupp av teak eller en soffa från oss, kan middagar och gemenskap flyttas ut när vädret tillåter.

Teak utemöbler i Varberg

Slitstarka utomhusmöbler

Hos House & Garden and more hittar du stilsäkra och hållbara möbler gjorda i teak. Genom att använda teak i processen, har vi lyckats skapa slitstarka möbler för både utomhus- och inomhusbruk. Vi har valt att arbeta med teak för utomhusmöbler just av denna anledning. Vi vill att alla våra kunder ska få tag i möbler som håller sig snygga och bekväma länge.

Vi är mycket måna om våra kunder, och arbetar dagligen med att hjälpa alla som kommer till oss på bästa möjliga sätt. Våra anställda har en gedigen erfarenhet och kunskap kring både service och möbler. Vi anpassar oss efter dina önskemål och behov, och hjälper dig utifrån vad du har för förväntningar och krav på dina möbler.

Har du några frågor eller någonting som du funderar över? Kika in i vår butik, eller hör av dig till oss, så svarar vi så snart vi kan!