Möbler i teak

Är du ute efter ett nytt matbord i teak?

Eller letar du efter en teakstol?

Då har du kommit helt rätt, vi säljer möbler i teak av bra kvalitet. Hos oss på House & Garden and more hittar du fina och rejäla matbord i teak som kan användas både utomhus och inomhus. Vi skapar även härliga, fina stolar av samma material, för att du ska kunna matcha hur du än vill. Köp våra bord och stolar tillsammans eller separat, beroende på hur du vill inreda ditt hem eller uteplats.

Vi vill ha möjlighet att hjälpa så många som möjligt runt omkring Göteborg, och har därför noggrant tagit fram möbler i teak av bra kvalitet. Vi har en stor variation i vårt utbud, för att det ska finnas någonting för alla som besöker oss.

 

möbler i teak

Teaktrall till din uteplats

Förutom matstolar, fåtöljer, soffor, matbord och andra typer av möbler i teak, är vi även proffs på det här med trall till uteplatser av olika slag. Att lägga teaktrall är ett bra alternativ för dig som exempelvis bor i en lägenhet med balkong, eller vill fräscha upp altenen hemma vid ditt hus. En stor fördel är att teaktrallet sedan kan ligga kvar hela året, då det är ett träslag som tål kyla och fukt bra. Med teaktrall från oss slipper du alltid lägga om ditt trall varje år, samtidigt som du slipper trall som ser fult och använt ut.

möbler i teak

Möbler i Teak

Utöver ett fantastiskt utbud av olika möbler som finns hos oss på House & Garden and more, erbjuder vi även en bra service, för att du ska kunna känna dig trygg och bekväm hos oss på företaget. Vi önskar att alla som vänder sig till oss, ska bli helt nöjda med den service som vi har arbetet med.

 

Vi erbjuder också Frosståliga krukor av högsta kvalité, med många att välja ifrån.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar kring vår butik, våra produkter eller oss som företag. Vi svarar så snart vi kan!