Kundtjänst: 0733-850 531 Vår butikLogga in

Rea!

Teaktrall – partiutförsäljning

Det ursprungliga priset var: 999,00 kr.Det nuvarande priset är: 799,00 kr.

Vår trall i teak är av högsta kvalitet och tål att ligga ute året runt.
Trätrallen i teak är den idealiska lösningen för altaner, balkonger, uteplatser, badrum och runt pooler.

Underdelen är gjord av mjuk polyeten som är mycket hållbar. Den spricker inte och tål att ligga ute i vårt Skandinaviska klimat.

En förpackning innehåller 11 plattor som kan kompletteras med enstaka plattor.
Åtgång: 11 st/kvm (1,08 kvm)

Inte att förväxlas med lågprisvaruhusens billigare alt.

Storlek: 300 x 300 x 25 cm

Slut i lager

Add to Wishlist
Artikelnr: Teaktrall-parti Kategori: Etiketter: , , , , , , , Brand:

Beskrivning

Vår trall i teak är för er som vill ha ett fint golv av högsta kvalitet på balkong, uterum eller uteplats.
Trallen tål att ligga ute året runt. Trätrallen i teak är den idealiska lösningen för altaner, balkonger, uteplatser, badrum och runt pooler. Gör din balkong eller uteplats till en mysig oas där du vill tillbringa många härliga stunder.

Plattans mått:300 mm x 300 mm.
Teakribborna (6 st) är 12 mm tjocka + polyetenbasens 11 mm = 25 mm. Viktigt mått om dörren går utåt.
Rostfria skruvar.

Trätrall i obehandlad teak för er som vill ha ett fint golv på balkong eller uteplats. Plattorna är av hög kvalitet och mycket lätta att lägga. Lägg teakplattorna direkt på betonggolvet på balkongen till ett snyggt varaktigt massivt trägolv på kort tid.
Plattan består av 6 träribbor som sitter på en bas av polyeten där varje träribba är fastsatt med minst två skruvar (rostfria) i plastbasen.

Plattorna klickas lätt i varandra med inbyggda klicklås på alla sidor som låser säkert intilliggande plattor så att de inte kan glida isär när de är lagda. Installation av plattor kräver alltså inget lim, spik, skruvar eller andra fästanordningar. Och de enda verktyg som behövs är måttband, vinkelhake, handsåg, sticksåg (om det finns några böjda områden) skruvmejsel, brukskniv och sandpapper (för utjämning av snittytor).

En lekman klarar av att lägga ett vackert trädäck på endast några timmar. De kan läggas på praktiskt taget varje fast, jämn yta på t.ex. balkonger, altaner, verandor, tak, badrum, runt pooler, gångvägar, i båt eller lusthus.

Samtidigt som plattorna är idealiska till att täcka grå betongytor, kan de lika gärna läggas över keramikplattor, asfalt, befintliga tralldäck, och andra hårda ytor, inom- och utomhus.

Underhåll: man kan olja in trallen om man vill, men de flesta väljer att låta bli att olja in teaken för att få den där snygga grånade tonen som teak får när den står/ligger ute hela året. Mao behandla trätrallen på samma sätt som du skulle behandla teakmöbler. Accasia däremot måste man olja in varje år.

Teaktrallen kommer från Indonesien är FSC-märkt och fairtrade.
FSC innebär; FSC står för Forest Stewardship Council är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar, genom sitt certifieringssystem FSC. Certifierade företag följer FSC:s regler (standarder) för skogsbruk och spårbarhet. De som följer reglerna får märka sina produkter med FSC:s varumärke. FSC-märket gör att konsumenter och företag kan välja varor av trä som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.

 

Ytterligare information

Vikt 12 kg
Dimensioner 36 × 32 × 23 cm